maandag 17 juni 2013

LinkedIn geheimen voor jouw business succes

Het staat als een paal boven water dat de sociale media de afgelopen jaren een zeer belangrijke plaats hebben ingenomen in de wereld van de zakelijke marketing.

Bedrijven, ondernemers en experts maken gebruik van deze platforms om relaties en rapport op te bouwen met hun doelgroepen.

LinkedIn is één van de minst begrepen en de meest ondergewaardeerde sociale media platforms.

Het kan een krachtige bron van leads en winst zijn voor jouw business, als je het op de juiste manier gebruikt.

Doordat LinkedIn anders is dan de meeste overige sociale media platforms, hebben mensen de neiging om LinkedIn op de verkeerde manier te gebruiken. Het is zelfs zo dat de dingen die zij doen met hun profielen potentiële connecties kan afschrikken.

Als lid van LinkedIn is het wellicht niet helder voor je wat je moet doen om daadwerkelijk leads en overeenkomsten te genereren met behulp van LinkedIn.

De meeste mensen schrijven zich in, maken vervolgens een saai profiel aan en wachten tot de zakelijke kansen binnen komen rollen. Als dat niet gebeurt, laten ze het idee varen dat LinkedIn significant kan bijdragen aan de groei van hun business.

Wil je meer weten over de geheimen van LinkedIn voor jouw business succes?
Stuur een mail naar: safility@gmail.com
en je krijgt het gratis rapport: 'LinkedIn geheimen voor jouw business succes'

Gerelateerde artikelen:
- 91% van de B2B marketeers gebruikt Social Media voor content marketing
- Facebook gebruiken voor kleine ondernemers
- Drie manieren om met videomarketing te beginnen

Bron: Open Circles Academy

Safility BV is in Nederland onafhankelijk intermediair & supplier van Internet Communicatie Software. Vanaf ultimo november 2013 komt dit ook beschikbaar in het Nederlands. Meer weten? Klik hier om de gratis software te downloaden. Probeer deze software gedurende 7 dagen uit zonder enige verplichting.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten