woensdag 26 mei 2010

Dit zijn de duurste 'oldtimers"

Crisis of geen crisis, de handel in oldtimers floreert. Sterker nog, een zeer zeldzame Bugatti werd begin mei officieel de duurste auto op aarde aller tijden.

Volgens kenners is het juist logisch dat oldtimers in deze economisch moeilijke tijden voor recordbedragen van eigenaar wisselen. Immers, sommige beleggers zien in de zeldzame wagens goede objecten om juist nu in te investeren.

Veiling
Dat men voor oldtimers diep in de buidel tast, wordt bevestigd door de veiling van 'Sporting Classics' door RM Auctions in Monaco op 1 mei 2010. De totale waarde van de daar geveilde classic cars was 33.235.917 euro, zo meldt de site 'netto'

De top 5 van prijzigste oldtimers op een rij in de volgende slideshow: kostbare classic cars.

Disclaimer
De informatie die op deze website wordt gepubliceerd, is op geen enkele wijze bedoeld als advies, aanbeveling of waardeoordeel en dient niet als zodanig te worden opgevat.
De inhoud van de door Safility BV gepubliceerde en samengestelde pagina’s is ontleend aan betrouwbaar geachte bronnen. Voor de juistheid en volledigheid van de genoemde feiten, meningen, verwachtingen en uitkomsten staat Safility BV niet in.