dinsdag 10 december 2013

Meer dan 1 miljoen apps in Amerikaanse App Store


Dat meldt appsite Appsfire. Ook volgens Appshopper, een soortgelijke site, zijn er inmiddels meer dan 1 miljoen applicaties te downloaden.

Wereldwijd zijn er in totaal al meer dan een miljoen apps te downloaden, maar het is voor het eerst dat een nationale winkel ook de grens doorbreekt. Lokale apps zijn niet altijd in elk ander land te downloaden, het totale aantal apps ligt dus nog hoger.

Van de miljoen apps die er in de Amerikaanse App Store te downloaden zijn zijn er ruim een half miljoen beschikbaar voor de iPad, en ruim 900.000 voor de iPhone. Apple heeft inmiddels 13 miljard dollar uitbetaald aan appontwikkelaars. Er volgens Appshopper sinds de oprichting van de App Store in 2008 inmiddels 1.439.451 goedgekeurd door Apple.

In mei vierde Apple de 50 miljardste download uit de App Store. De downloader van de 50 miljardste app kreeg een cadeaubon van 10.000 dollar.

- Bekijk ook de populairste apps van november
- Bekijk de 10 beste Nederlandse apps

Safility BV is in Nederland onafhankelijk intermediair & supplier van Internet Communicatie Software. Binnenkort komt deze hightech software ook beschikbaar in het Engels en in de loop van 2014 in het Nederlands. Meer weten over de nu beschikbare Internet Communicatie Software modules? Bekijk de demovideo en klik hier om de gratis software te downloaden. Probeer deze software gedurende 7 dagen uit zonder enige verplichting.

Wil je nu direct meer informatie? Stuur dan een mail naar safility@gmail.com



Geen opmerkingen:

Een reactie posten