dinsdag 5 november 2013

Ondernemers Opgelet! Nieuwe Trend! Uw Product Vermarkten via App op smartphone of tablet

Kopen via de smartphone-app raakt in en de webshop dreigt hierdoor over zijn hoogtepunt heen te geraken.

Met de komst van de App op smartphone of tablet wordt een geheel nieuwe en revolutionaire manier van online shopping mogelijk gemaakt.
Onlangs heeft het Duitse softwarebedrijf Streamlife AG een geheel nieuwe App in online shopping geïntroduceerd. Hiermee wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan het bestaande assortiment intelligente Internet Communicatie Software modules.

Wat is trendshopping?

Hier een korte uitleg:
Trenshopping is een geheel nieuw via de Smartphone bereikbaar Internet Teleshopping Platform.
Via een professionele productpresentatie en videostreaming in HD-kwaliteit wordt het voor productontwikkelaars, fabrikanten, importeurs, groothandelsbedrijven etc. mogelijk gemaakt met de Streamlife App trending producten in verschillende productcategorieën op het mobiele internet te communiceren. Te denken valt aan b.v. gezondheids-. beauty-, fashion- en lyfestyle producten, reizen, luxe- en merchandising artikelen, digitale communicatiesoftware en diverse vormen van (zakelijke) dienstverlening.
Kortom alle innovatieve- trendproducten die passen bij deze tijd en de nabije snel veranderende toekomst.
De producten en diensten kunnen internationaal en wereldwijd aangeboden worden aan zowel B2B als B2C doelgroepen.

De Streamlife-Trendshop-App is uniek, revolutionair en binnenkort te downloaden via het mobiele internet. Deze App is aantrekkelijk voor zowel consumenten als producenten inclusief fabrikanten, importeurs en de groothandel. Een win-win situatie.

Streamlife werkt met zakenpartners die wereldwijd het netwerk 'uitrollen'. Zij kunnen met dit nieuwe, innovatieve en het high-tech virale marketinginstrument een bijna onuitputtelijke portfolio aan innovatieve en hoogwaardige kwaliteitsproducten onder de aandacht brengen van potentiële consumenten en gebruikers. Dit alles tegen reële, marktconforme prijzen. Hierdoor wordt het hebben van een webshop overbodig.
Alle producten worden via de App in beginsel door de Streamlife businesspartners digitaal aangeboden. Zij kunnen de producten online aanbevelen c.q. aanbieden aan elke consument die in het bezit is van een smartphone of tablet. Veelal bevinden deze consumenten zich in het eigen netwerk van de businesspartners, alsmede collega's, vrienden en kennissen. Dagelijks zijn er via de App nieuwe introducties van (innovatieve) producten, diensten en aanbiedingen via zgn. virale attractie-marketing.

Geautoriseerde professionele Streamlife Business scouts speuren dagelijks naar nieuwe producten en leggen deze producten ter beoordeling voor bij Stremalife Marketing GmbH. Deze producten worden vervolgens beoordeelt, bekeken en na goedkeuring en rechtstreekse onderhandeling met de producent/aanbieder via de App geïntroduceerd en gepositioneerd over de gehele wereld.
Gezamenlijk met leveranciers en de Streamlife Business partners wordt op deze wijze wereldwijd, een miljarden markt en netwerk ontwikkeld. Dit alles is ondergebracht onder één dak.

Met de komst van het mobiele 4G- netwerk profiteren potentiële Trenshopping- klanten van een geheel nieuwe en moderne manier van productpresentaties en dit alles in HD-kwaliteit. Deze worden geproduceerd en getoond via korte audio berichten en (animatie) videobeelden. De audio- en video boodschappen worden geschikt gemaakt voor presentaties op diverse (sociale Media) platformen, smartphone, i-Pad en tablet.
De producten en diensten kunnen via de App online bekeken en besteld worden. Ook de betaling en afhandeling van de bestelling vindt online plaats. Kortom alles is volledig geautomatiseerd zonder dat de 'referent' hier enige bemoeienis mee heeft. Zijn/haar taak is uitsluitend het promoten en versturen van de audio- en videoberichten. Hiervoor ontvangt hij/zij een 'fee'.

Voor business partners / leveranciers wordt het nu financieel haalbaar via een volledig nieuw, proactief en wereldwijd verkoopkanaal op een efficiënte wijze producten en diensten te 'vermarkten' Dit alles ... indien gewenst met ondersteuning van prominente persoonlijkheden.

Lees ook:
- Wat is dropshipping?
- Dropshipping via de App op smartphone of tablet
- Wat is viraal marketing?
- Verschuiving van traditioneel marketing naar ICT intelligence marketing
- Het internet zit in zijn pubertijd
- Wanneer wordt online videomarketing ook omarmd door de marketingmanager?
- Virtual live shopping Dé nieuwe hype voor winkeliers?

Meer weten over trendshopping? Stuur een mail naar: safility@gmail.com of klik op onderstaande banner.

Safility BV is in Nederland onafhankelijk intermediair & supplier van Internet Communicatie Software. Vanaf ultimo november 2013 komt dit ook beschikbaar in het Nederlands. Meer weten? Klik hier om de gratis software te downloaden. Probeer deze software gedurende 7 dagen uit zonder enige verplichting.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten