woensdag 27 november 2013

Aantal thuiswerkers neemt fors toe

Het aantal mensen dat thuiswerkt is de afgelopen jaren flink toegenomen. Het aandeel thuiswerkers bedroeg een kwart in 2005 en steeg tot bijna een derde van de werknemers vorig jaar. Gemiddeld werkt een werknemer wekelijks bijna zes uur thuis.

Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek maandag. Het onderwijs kent het hoogste aandeel thuiswerkers. Ruim twee derde van de werknemers werkt minstens een uur per week thuis.

Daar staat tegenover dat de werknemers in deze sector naar verhouding de minste invloed hebben op hun verlof en werktijden. In de horeca, vervoer en opslag, de bouw en de handel wordt het minst vaak thuisgewerkt.

Bijna een op de vijf werknemers kan naar eigen zeggen regelmatig verlof opnemen en zelf de werktijden bepalen. Van hen werkt ruim de helft - een op de tien werknemers - minstens een uur per week thuis.

Bron: Novum

Safility BV is in Nederland onafhankelijk intermediair & supplier van Internet Communicatie Software. Vanaf ultimo november 2013 komt deze hightech software ook beschikbaar in het Engels en later in 2014 in het Nederlands. Meer weten over de nu beschikbare Internet Communicatie Software modules? Bekijk de demovideo en klik hier om de gratis software te downloaden. Probeer deze software gedurende 7 dagen uit zonder enige verplichting.

Meer weten? Stuur een mail naar safility@gmail.com



Geen opmerkingen:

Een reactie posten