vrijdag 29 november 2013

24 gadgets voor je Android-smartphone



Dankzij de goedgevulde Play Store zijn de mogelijkheden van een Android-smartphone vrijwel oneindig. Maar je kunt er dankzij tal van gadgets nog veel meer mee dan alleen gamen, What'sAppen en foto's kijken op Facebook. Wij zetten 24 handige, leuke en opvallende gadgets voor je smartphone op een rij.

Voor de iPhone zijn tal van bijzondere accessoires en gadgets beschikbaar. Maar ook Android-gebruikers kunnen steeds vaker van deze leuke hebbedingetjes in handen krijgen. De een functioneel, de ander compleet overbodig.
Om je een handje op weg te helpen op de drukke markt voor Android-gadgets, hier 27 leuke accessoires die jouw smartphone-ervaring aanzienlijk kunnen verrijken.

Bron: Computertotaal

Safility BV is in Nederland onafhankelijk intermediair & supplier van Internet Communicatie Software. Vanaf ultimo november 2013 komt deze hightech software ook beschikbaar in het Engels en later in 2014 in het Nederlands. Meer weten over de nu beschikbare Internet Communicatie Software modules? Bekijk de demovideo en klik hier om de gratis software te downloaden. Probeer deze software gedurende 7 dagen uit zonder enige verplichting.

Meer weten? Stuur een mail naar safility@gmail.com



Geen opmerkingen:

Een reactie posten