vrijdag 11 juni 2010

De Dutchdress van Bavaria

Wat is het?
Volgens het persbericht is "De DutchDress niet zomaar een jurkje. Het is een jurk van oranje tricot met speels rood/wit/blauw koord dat zo is ontworpen dat het iedereen past en iedereen staat. Het is elegant en kan op verschillende manieren gedragen worden: als jurkje als tuniek, met lage hals voor of achter, kort of lang. Met de DutchDress kunnen voortaan de vrouwelijke oranjefans in stijl voor de dag komen. In termen van de fashion-addicts is dit een 'musthave'!"

Wat kost het?
De jurk komt in een pakket samen met acht blikjes Bavaria bier voor 9,99 euro. De jurk is te koop in de supermarkt en via de webshop op bavaria.nl.

Disclaimer
De informatie die op deze website wordt gepubliceerd, is op geen enkele wijze bedoeld als advies, aanbeveling of waardeoordeel en dient niet als zodanig te worden opgevat.
De inhoud van de door Safility BV gepubliceerde en samengestelde pagina’s is ontleend aan betrouwbaar geachte bronnen. Voor de juistheid en volledigheid van de genoemde feiten, meningen, verwachtingen en uitkomsten staat Safility BV niet in.