maandag 24 maart 2014

Tabblad Producten en services van LinkedIn bedrijfspagina’s wordt verwijderd



Waar kunt u nu content over uw producten en services delen?

U hebt twee alternatieven voor het delen van content over producten en services die door veel bedrijven al worden gebruikt: bedrijfsupdates en showcasepagina's.

Bedrijfsupdates

Hier zijn drie redenen waarom u bedrijfsupdates zou moeten gebruiken voor uw producten en/of services:
1.Updates verschijnen op uw bedrijfspagina en in de feeds van volgers op al hun apparaten. Wanneer volgers reageren op uw updates, zal uw content worden gedeeld met hun connecties, waardoor uw boodschap nog sneller wordt verspreid.
2.Bedrijfsupdates stellen u in staat boeiende, visuele content te delen, waaronder video's die rechtstreeks in de feed kunnen worden afgespeeld. Ze maken het tevens mogelijk leden door te sturen naar aangepaste bestemmingspagina's in plaats van standaardpagina.
3.Omdat bedrijfsupdates direct zichtbaar zijn, zijn ze perfect voor het delen van nieuws over uw aanbod.

Meer informatie over het gebruiken van bedrijfsupdates >

Showcasepagina's

Hier zijn drie redenen waarom u showcasepagina's zou moeten gebruiken voor uw producten en/of services:

1.Showcasepagina's zijn bedoeld om specifieke merken of producten onder de aandacht te brengen.
2.Ze maken het gemakkelijk om een toegewijde community op te bouwen op LinkedIn en het gesprek aan te gaan over een specifiek product of merk.
3.Volgers van showcasepagina's weten dat ze nieuws over uw product of service mogen verwachten - dat is wat ze willen! En omdat updates op showcasepagina's net zo werken als bedrijfsupdates, hebben ze alle voordelen die hierboven werden genoemd.

Leden kunnen uw showcasepagina gemakkelijk vinden via een zoekopdracht of uw bedrijfspagina.

Bekende merken als Microsoft en Prudential Financial gebruiken showcasepagina's om belangrijke producten en services uit te lichten, waaronder Office en The Prudential Challenge Lab. Bij LinkedIn doen we dit ook, en we hebben pagina's aangemaakt voor LinkedIn Marketing Solutions, LinkedIn Talent Solutions en LinkedIn Sales Solutions. Meer informatie over showcasepagina's >

Voor vragen, bezoek het Helpcentrum.

Bron: LinkedIn businesses

Geen opmerkingen:

Een reactie posten