zondag 16 februari 2014

App-gebruik explodeerde in 2013

Applicaties op smartphones en tablets werden in 2013 veel vaker gebruikt dan het jaar daar voor. Het gebruik is met 115 procent gestegen.

Foto: Thinkstock

Dat meldt The Next Web maandag op basis van data van Flurry. Dat bedrijf houdt de statistieken van ruim 400.000 apps bij.

In totaal werden er in heel het jaar 1,126 biljoen app-sessies gemeten door Flurry. Op 31 december was het met 4,7 miljard sessies het drukst.
Het gebruik van apps groeide dus gemiddeld met 115 procent. In de categorie Messaging and Social groeide het gebruik het snelst, namelijk met 203 procent. Populaire apps als Whatsapp, Facebook, Twitter en Instagram horen hierbij.

Ook Utilities and Productivity met bijvoorbeeld apps voor tekstverwerking, agenda's en notities deed het met 149 procent meer gebruik goed. De categorie News and Magazines groeide met 31 procent het minst hard.

Bron: nu.nl

Safility BV is in Nederland onafhankelijk intermediair & supplier van Internet Communicatie Software. Binnenkort komt deze hightech software ook beschikbaar in het Engels en later in 2014 in het Nederlands. Meer weten over de nu beschikbare Internet Communicatie Software modules? Bekijk de demovideo en klik hier om de gratis software te downloaden. Probeer deze software gedurende 7 dagen uit zonder enige verplichting.

Wil je nu direct meer informatie? Stuur dan een mail naar safility@gmail.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten